Privat

Samtaleterapi

Vi tilbyr emosjonsfokusert samtaleterapi. Du kan bestille time hos oss om du opplever utfordringer i livet eller ønsker å øke kunnskapen om deg selv.

Parterapi

Vi tilbyr samtaler til par når de trenger hjelp til å forstå og å løse problemer i forholdet, eller om dere ønsker å forbedre kontakten og opplevelsen av hverandre.

Mobbing

Velkommen til Trygg Start AS, din partner innen psykologisk støtte og veiledning. Vi erkjenner alvoret i mobbeproblematikk og er dedikerte til å hjelpe elever, foreldre og skoler med å takle utfordringer knyttet til mobbing og skolemiljø.

Familieveiledning

Velkommen til vårt familieorienterte veilednings- og terapisenter. Vi forstår at familien er hjertet av en persons liv, og derfor tilbyr vi skreddersydd familieveiledning og terapi som hjelper familier med å trives og vokse sammen.

Veiledning og coaching

Trygg Start tilbyr veiledning og coaching når en trenger endring i livet generelt, eller konkret. Dette arbeidet skal bidra til å endre livssituasjonen, oppnå konkret mål i livet eller å sortere vanskelige situasjoner knyttet til viktige beslutninger.

Skolevegring

Velkommen til Trygg Start AS, din partner innen psykologisk støtte og veiledning. Vi forstår viktigheten av en sunn skolepsykologisk atmosfære, og vi er her for å hjelpe elever, foreldre og skoler med å takle utfordringer knyttet til skolevegring og skolefravær.